Toepassingen

 

 Sensiblue is nuttig in de volgende situaties :

- Als de Kwaliteit van het leidingwater onbetrouwbaar is,

- Als uw Woning niet is aangesloten op het waterleidingnet en u grond- of regenwater gebruikt

- Als uw drinkwater afkomstig is uit een opslagtank / reservoir

- Als u in uw boot, caravan of camper gebruik maakt van wateropslag

 

In veel van deze situaties is de kwaliteit van het drinkwater gewoonweg niet te garanderen. In al die gevallen is gebruik van Sensiblue een veilige en goedkope oplossing.

 

In huishoudens is Sensiblue voornamelijk bedoeld voor iedereen die twijfelt over de kwaliteit van het drinkwater. Eén enkel apparaat is in een woonhuis voldoende om maximale veiligheid te verkrijgen voor drinken, douchen, wassen, koken, etc.

 

In bedrijven is de Sensiblue niet alleen toepasbaar op het gebied van veilig drinkwater maar ook voor het reinigen / desinfecteren van bijvoorbeeld spoelkeukens, medische omgevingen, scholen, openbare gelegenheden, schoonspoelen van groente en fruit, etc. Ook kunt u denken aan toepassingen bij veehouderijen en in de agrarische sector.

 

Opslag van (drink)water: Sensiblue is bijzonder aan te raden op alle plaatsen waar (drink-)water opslag plaatsvindt zoals in tanks, reservoirs, etc. Denkt u hierbij ook aan uw tweede woning waar het water lagere tijd stil kan staan in de leidingen wat ook gezien wordt als wateropslag. Sensiblue is in dit soort situaties zeer aan te raden vanwege de blijvend desinfecterende werking. Water dat eenmaal de Sensiblue gepasseerd is behoudt zijn desinfecterende werking voor langere tijd.